Hem Aktuellt Verksamhet Om NHIF Kontakt Sponsorer Länkar
Rullstolsbasket Bordtennis Dead Rabbits Idrottsskolan Änglarna Abrahamsdagen

Dags för säsongen andra derbymatch.

På onsdg är det dags för säsongens andra derbymatch då Akropol/Norrbacka ska möta Nacka HI på bortaplan i Tollarebollhall.

Akropol/Norrbacka vann första matchen mot Nacka HI relativt lätt och det är säkert ett revanchsuget Nacka HI som rullar ut till match på onsdag kväll. Att Nacka HI är i toppform säger lagets starka bortaseger mot Norrköpings Dolphins, där är det inte många lag som tar en seger, men det lyckades Nacka HI göra, mycket starkt. Akropol/Norrbacka har tränat på efter matchen senaste matchen mot Eskilstuna och förhoppningsvis är formen fortfarande bra. Om Akropol/Norrbacka kan komma ut till match fokuserade och med rätt inställning även till denna match finns det gott hopp om en bra prestation och seger chans. Viktigt att tänka på att varje match lever sitt eget liv och gamla resultat går inte leva på.

Nacka HI har fått tillbaka ett par spelare som av olika anledningar ej kunnat spela med laget under de första delen av serien och det betyder att laget är ännu mycket bättre än när Akropol/Norrbacka möte laget senast. Akropol/Norrbacka måste spela ett snabbt och aggresivt spel över hela banan och ha en bra dag i skyttet från halvdistans. Hussein Haidari och Joakim Blomquist måste driva på laget och hålla uppe ett högt tempo. Nacka är långa och starka under korgarna och det betyder att Per Byquist och Ziad Aljazahmy kommer att få jobba hårt för att kunna dominera under korgarna.

Akropol/Norrbacka har fått tillbaka Patrik Nylander från långtidssjkdom och även om Patrik inte är tillbaka i full form är det ändå en förstärkning då laget blir ännu breddare.

Akrool/Norrbacka fans, kom till Tollarebollhall på onsdag med uppkast kl. 20.00 och stöd laget.

Respect the game,
LG Andersson

 

[ Hem | Aktuellt | Verksamhet | Om NHIF | Kontakt | Sponsorer | Länkar ]
Uppdaterad December 18, 2012