Hem Aktuellt Verksamhet Om NHIF Kontakt Sponsorer Länkar
Rullstolsbasket Bordtennis Dead Rabbits Idrottsskolan Änglarna Abrahamsdagen

Euroleague kval i Sarajevo!

Årets viktigaste helg för Akropol/Norrbacka då laget på torsdag (7/3) åker till Sarajevo för kvalspel till Euroleague 3. Tillsammans med 4 andra europeiska lag kommer Akropol/Norrbacka att kvala om en plats till finalspelet i Euroleague 3 som spelas den 25-28 april i Badojos, Spanien.

Detta är ett av huvudmålen för Akropol/Norrbacka detta år och laget har förberett sig på tuffa matcher mot bra Europeiskt motstånd. Akropol/Norrbacka kommeratt göra allt som man kan för att gå vidare och vi bedömmer att våra chanser är bra att gå vidare. Laget har tränat bra och vi hoppas att vi prickat in en bra form inför kvalspelet. Nu gäller det att kliva fram och prestera på max, det gäller att Hussein Haidari som är den mest meriterade av våra spelare leder laget och visar vägen. Att övriga spelare höjer sig en nivå från ligaspelet och att laget spelar som ett lag, vilket det funnits bra tecken på de senaste matcherna.

Mycket roligt att Akropols ordförande Jan Johansson och sportchef Jonny Ishaak åker med som ledare, de gör sin första turnering i Europa i rullstolsbasket, ett nytt och säkert spännande uppdrag för dessa båda herrar.

Följ äventyret här: http://www.iwbf-europe.org/news/results/327-results-euroleague-3-2013
eller här: http://www.facebook.com/photo.php?v=337181306393688

Respect the game,
LG Andersson

 

[ Hem | Aktuellt | Verksamhet | Om NHIF | Kontakt | Sponsorer | Länkar ]
Uppdaterad Mars 8, 2013